Mijn website was sterk verouderd, vandaar dat er nu een nieuwe website in ontwikkeling is.
Tot die tijd kan je hier mijn biografie, discografie en videoclips bekijken.
 
HOME BIOGRAFIE DISCOGRAFIE VIDEOCLIPS  
 

BIOGRAFIE JAN SPIJKERMAN

Het levenslicht zag Jan op 14 september 1982 en hij wist al op vrij jonge leeftijd dat hij muziek wou gaan maken.
Dat deed hij in eerste instantie niet als zanger maar als accordeonist, met dit instrument wist Jan op meesterlijke wijze de mensen te vermaken.
Tot ongeveer 6 jaar geleden, toen hij voor de grap op het podium klom om een liedje te zingen. De reacties na afloop waren zo positief, dat Jan besloot zijn accordeon aan de wilgen te hangen om zich te gaan richten op een zangcarrière.

Dit heeft hem de afgelopen jaren zeker geen windeieren gelegd. Het aantal optredens per jaar nam alleen maar toe. Na 3 cd singles zelf uitgebracht te hebben, welke regionaal goed werden opgepakt, wilde Jan eigenlijk wel meer.

Zo is Jan eind 2009 in contact gekomen met Klaas Prent van Prent Music, welke hem een platencontract aanbood. Hier heeft Jan geen moment over getwijfeld en greep deze kans met beide handen aan.

Deze samenwerking heeft geresulteerd in een single getiteld "Stom" welke de Nederlandse single top 100 binnen kwam op nummer 70.
Een succes wat Jan niet had verwacht, maar hiermee is zijn eerste hitje een feit.

Met deze single is Jan ook een nieuwe weg ingeslagen, daar waar hij vroeger vooral feestnummers zong, richt hij zich nu meer het serieuzere werk.
Medio 2010 is Jan z’n eerste album verschenen, hierop laat hij zijn serieuzere kant zien, maar ook is er ruimte voor feeststemming. Dit album is goed verkocht.

Nu begin 2013 pakt Jan, na korte afwezigheid, de draad weer op en gaat er vol tegenaan. De eerste single van dit jaar is een feit getiteld “Jij bent de zin van mijn bestaan”.

 
   
© Copyright 2013 - Jan Spijkerman